Tαχυδακτυλουργοί της Χημείας ξε-βράζουν βραστά αβγά

Έχει αναγνωσθεί 1549 φορές!

Άιρβινγκ, Καλιφόρνια
Εντάξει, δεν κατάφεραν ακριβώς να μετατρέψουν μια ομελέτα σε νωπά αβγά, πλησίασαν όμως ένα βήμα πιο κοντά: Ερευνητές στις ΗΠΑ και την Αυστραλία μπορούν να επαναφέρουν πρωτεΐνες του βραστού αβγού στην αρχική, ρευστή τους κατάσταση, και υποστηρίζουν μάλιστα ότι η μέθοδός τους θα μπορούσε να έχει σημαντικές εφαρμογές στη βιομηχανία.
Δείτε όλο το άρθρο εδώ. Πηγή in.gr

Στην προσομοίωση των χημικών αντιδράσεων το Νόμπελ Χημείας

Στην προσομοίωση των χημικών αντιδράσεων το Νόμπελ Χημείας

Στοκχόλμη Τρεις ερευνητές οι οποίοι έθεσαν τη βάση για το λογισμικό που χρησιμοποιείται σήμερα για τη μοντελοποίηση των χημικών διαδικασιών τιμώνται με […]

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hit Counter provided by laptop reviews
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Προσθήκη Αλκενίων

21 Δεκεμβρίου 201421 Δεκεμβρίου 2014

Διαγώνισμα Χημέιας Γ΄ Γ. Λυκείου

3 Δεκεμβρίου 20143 Δεκεμβρίου 2014
Δείτε το εδώ

Νέο Διαγώνισμα Χημεία ΒΛΓΠ

30 Νοεμβρίου 201430 Νοεμβρίου 2014
Διαγώνισμα Χημείας Β΄Γενικού Λυκείου (Θέματα και απαντήσεις) εδώ

Χημεία ή Πληροφορική;

29 Νοεμβρίου 201429 Νοεμβρίου 2014
Χημεία ή Πληροφορική; Πληροφορική ή Έκθεση; Έκθεση ή Ιστορία; κτλ Στα τμήματα Πληροφορικής υποχρεωτικά εξεταζόμενο μάθημα η Πληροφορική. Στα τμήματα Χημείας θα αποφασίζει η ΑΔΙΠ το Φεβρουάριο για να δει αν θα εισάγονται με Χημεία (προς το παρόν και τα τελευταία 14 χρόνια μπαίνουν με Μαθηματικά και Φυσική και όχι Χημεία) ή με Θρησκευτικά ή με Κινέζικα. Σας προτείνω να δείτε εσείς οι μεγαλύτεροι και όχι τα παιδιά (πολλά από αυτά θα το ζήσουν ούτως ή άλλως το έργο) Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΑΓΚΑΣ. Πρωταγωνιστούν οι αδιάφθοροι και ανιδιοτελείς υπερασπιστές της Δημόσιας και Δωρεάν Εκπαίδευσης. Μην φοβηθείτε τον όγκο τους, έχουν μικρό ειδικό βάρος γι αυτό επιπλέουν.

νέο κριτήριο αξιολόγησης.

12 Ιουλίου 201412 Ιουλίου 2014

νέο κριτήριο αξιολόγησης.

8 Ιουλίου 20148 Ιουλίου 2014

Σύντομη παρουσίαση μαθήματος

29 Ιουνίου 201429 Ιουνίου 2014