Tαχυδακτυλουργοί της Χημείας ξε-βράζουν βραστά αβγά
Έχει αναγνωσθεί 5447 φορές!
Άιρβινγκ, Καλιφόρνια
Εντάξει, δεν κατάφεραν ακριβώς να μετατρέψουν μια ομελέτα σε νωπά αβγά, πλησίασαν όμως ένα βήμα πιο κοντά: Ερευνητές στις ΗΠΑ και την Αυστραλία μπορούν να επαναφέρουν πρωτεΐνες του βραστού αβγού στην αρχική, ρευστή τους κατάσταση, και υποστηρίζουν μάλιστα ότι η μέθοδός τους θα μπορούσε να έχει σημαντικές εφαρμογές στη βιομηχανία.
Δείτε όλο το άρθρο εδώ. Πηγή in.gr
Αφήστε μια απάντηση