Tαχυδακτυλουργοί της Χημείας ξε-βράζουν βραστά αβγά

Έχει αναγνωσθεί 5448 φορές!

Άιρβινγκ, Καλιφόρνια
Εντάξει, δεν κατάφεραν ακριβώς να μετατρέψουν μια ομελέτα σε νωπά αβγά, πλησίασαν όμως ένα βήμα πιο κοντά: Ερευνητές στις ΗΠΑ και την Αυστραλία μπορούν να επαναφέρουν πρωτεΐνες του βραστού αβγού στην αρχική, ρευστή τους κατάσταση, και υποστηρίζουν μάλιστα ότι η μέθοδός τους θα μπορούσε να έχει σημαντικές εφαρμογές στη βιομηχανία.
Δείτε όλο το άρθρο εδώ. Πηγή in.gr

O Παναγιώτης Αθανασόπουλος είναι ο ιδρυτής αυτού του διαδικτυακού τόπου, και Διδάκτωρ Χημικός του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάσκει σε φροντιστήρια, μαθήματα Χημείας Γυμνασίου και Λυκείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*